Co máme pít?

V USA už dlouhá léta můžete obdržet destilovanou pitnou vodu v galonových (3,8 litrových) nádobách. Není to žádná voda obohacená jódem jako na našich trzích. Rozdíl je v tom, že tady věda soustavně tvrdí, že na destilovanou vodu se umírá, tam se však tato voda, zbavená všech jedů, doporučuje!
Ale stejní lidé ve značném množství pijí víno, které je vlastně také druhem destilované vody!

Prohlédněte si čajovou konvici zevnitř. Uvidíte tam usazenou vrstvu vodního kamene. Pitím vody z vodovodu či z láhví si tyto zbytky vápna usazujete v celém těle, protože naše tělo není schopno anorganické minerální látky rozložit. I vaření organické minerální látky z rostlinné stravy přeměňuje v anorganické!
My sice nutně potřebujeme všechny minerální látky, pro naše kosti a zuby je obzvláště důležitý organický vápník, ale pouze v nich a ne v kloubech a měkkých částech těla! Tyto organické minerálie se však vyskytují jen v syrovém ovoci.

Jen rostliny jsou schopny pomocí fotosyntézy anorganické zemité látky přetvořit v organické. Zvířata ani člověk to nedokážou. Zvířata s tím však nemají žádné potíže, protože svou potravu nevaří a pijí pouze povrchovou vodu, tj. dešťovou, která je prakticky destilována a proto prostá mrtvých vápenatých látek!
Kolik takových organických minerálií denně vlastně konzumujete, abyste své tělní hospodářství zásobili?
Čestně, kolik ovoce a zeleniny sníte v syrovém stavu?

Žádné kupované šťávy a mošty, protože ty jsou v zájmu trvanlivosti tepelně zpracovány a tím se staly anorganickými! Když si to přepočítáte, tak se zastydíte a nebudete se už vůbec divit, že máte tak měkké kosti a kolem sebe vidíme tolik lidí se shrbenými postavami, měkkými kostmi a náhradními klouby. K tomu
všemu jsou ještě naše klouby plné "kotelního kamene"!

Jakou vodu tedy máme pít, abychom zabránili "zvápenatění"?
Budete-li jíst mnoho ovoce a zeleniny obsahující vodu, nebudete muset vůbec dodatečně pít. S těmito rostlinami do sebe dostaneš nejlepší nápoj světa! Máte přece ještě nějaké pudy, jako např. žízeň. Pocítíte-li tedy žízeň, tak se napijte, ale pouze mezi jídlem, protože jinak příliš rozpustíte své trávicí enzymy.

S rostlinami dostáváte také všechny potřebné vitaminy a minerální látky. A to nejen ty již objevené, ale zároveň i ty dosud neobjevené!
Kdo však konzumuje "dobrou měšťanskou stravu", ten se bez dodatečného pití neobejde, protože prostřednictvím vařené stravy a stimulantů tělu dodává nánosy a jedy. Ty musí udržovat v rozpuštěném stavu, jinak by se tělo otrávilo!

Odebírá-li se proto v případě oteklých nohou voda pomocí medikamentů, je to hrubá chyba, která organismus zatěžuje. Není tím odstraněna příčina, nesprávná životospráva. Vypuzením vody se zvýšilo nebezpečí nahromadění jedů! Ani dodatečnými vápenatými tabletkami se nic nezlepší. Naopak, kosti neposilují, ale jako jedy se usazují v našem organismu!

Destilovaná voda
Pouze živou stravou lze opět vybudovat nové živé buňky. Proč se tedy chcete nesprávnou konzumací "projíst" k předčasnému stáří?
Máte-li možnost a potřebujete-li uhasit žízeň, napijte se destilované vody! Anebo alespoň vody převařené, aby část nečistot zůstala v čajové konvici. Mnohem lepší je však destilace.

Před několika lety mi předpovídali, že na tuto mrtvou vodu zemřu, stejně jako v ní hynou ryby. Jde jen o pohádky a medicína tento nesmysl učí a rozšiřuje!
Opak je však pravdou! Destilovaná voda na minerální látky účinkuje jako magnet a všechny je z těla vytahuje. "Existuje lepší omlazovací prostředek?" ptá se Dr. Walker, v roce 1952, ve své knize.

Uvedl jsem, že všichni živí tvorové, ať již rostliny, zvířata či lidé, jsou složkami dešťové vody a to je voda destilovaná. Dnes však dostáváme vodu z hlubokých studní nebo v láhvích, s usazenými anorganickými mrtvými mineráliemi, které naše tělo není schopno zužitkovat. Proto se tato voda často upravuje různými chemikáliemi, obzvláště chlorem a fluorem! Jedna známá minerální voda, lékaři často doporučovaná, která je mimochodem i velmi drahá, obsahuje hodně anorganické soli, která zatěžuje ledviny, protože ani tyto soli náš organismus nesnáší!

Celá zvířecí říše pije výhradně vodu.
Člověk, samozřejmě, zase musí mít výjimku a pije náhradní nápoje jako kávu, čaj, kakao, čokoládu, víno, pivo, kolu atd. Je tedy pivo skutečně zdravé, jak dokonce tvrdí i někteří lékaři? Ne, pivo se vyrábí z tvrdé, mrtvé anorganické vody. Náruživý pivař velkým množstvím piva, které vypije, předčasně projí zcela rozpuštěnou
kostru a mrtvé látky ukládá ve svém těle!

Víno je sice vykvašeno z hroznů, obsahuje tedy destilovanou vodu, stejně jako alkohol, který se, jak známo, získává destilací a neobsahuje proto žádné mrtvé produkty. Přesto je každá kapka alkoholu jedem a neužitečnou kalorií, kterou naše tělo musí spálit. Vzniká tak velká ztráta energie a nervů!
Víno navíc může obsahovat až 68 chemikálií!

Naše játra, jako náš největší detoxikační orgán, stejně již přetížená trvalou vařenou stravou, musejí vykonávat další těžkou práci a degenerují. Lidské tělo obsahuje až 70 % tekutin, proto správná voda patří mezi základní prvky člověka.

 

Je nutno znovu opakovat:
Uspokojujte svou potřebu vody syrovým, čerstvým, šťavnatým ovocem a zeleninou!

To je základem všeho! Všichni badatelé, kteří se intenzivně zabývali problémem vody, jako Dr. Walker, Dr. Bragg, Dr. Braggová, Banik, Rossiter atd. souhlasně prohlašují, že pitím destilované vody lze zvápenatění potlačit!

 

 Co je „čistá voda" a destilovaná voda? <= | =>

s2Member®